My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

GrčkaKefalonija

https://mygreeceweddings.com/wp-content/uploads/2020/09/1-1534x1024-1-1280x854.jpg
Venčanje na Kefaloniji

Da li ste ikada maštali da se venčate na plaži, sa predivnim kristalnim morem u pozadini?


Kefalonija je poznata kao jedno od grčkih ostrva sa najlepšim plažama na svetu. Uz našu pomoć možete imati venčanje na nekoj od mnogih bisernih plaža, kao što je egzotična Mirtos plaža. Naravno, tu su i druge veličanstvene plaže kao što je Antisamos na istoku, do Trapezakie i St. Toma na južnoj obali. Ili ste više za venčanje na belom šljunku koji ukrašava plaže na severnoj strani ostrva?

Šta god da odaberete, mi vam možemo pomoći u planiranju kako bi vam ovaj srećan dan bio ispunjen toplim zracima sunca, belim peskom i sjajnim uspomenama.

Venčanje na Kefaloniji je savršen izbor za sve ljubitelje ovog ostrva, tradicija Grčke i divnog morskog pejzaža.

U našoj ponudi ćete pronaći nekoliko paketa koji sadrže različite usluge, ali vi svakako možete samostalno kreirati svoj dan. U okviru svakog paketa pronaći ćete spisak svih usluga koje nudimo, a popunjavanjem upitnika možete nam skrenuti pažnju na to kako biste voleli da ovaj svečani dan izgleda.


Jeste li spremni za ovu grčku avanturu?

Paketi u ponudi

Svaki paket je pažljivo kreiran, osmišljen tako da zadovolji potrebe i želje svih mladenaca. Bilo da se odlučite za venčanje na plaži ili u opštini, naš posvećen tim ljudi će uraditi sve da se osećate zadovoljno.

  Pošaljite nam vaše ideje

  Kreirajte svoj paket

  Ukoliko ste u nedoumici koji paket je savršen za vas, možete napraviti svoj paket. Samostalno kreirajte venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberite usluge koje vam odgovaraju.

  Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter