My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Cameo Island paket

Venčanje na ostrvu Cameo u blizini Zakintosa je specijalna opcija u ponudi venčanja u Grčkoj. Ovo neobično ostrvo je zaista idealno mesto za stvaranje najlepših uspomena. 
Cameo Island paket venčanja je savršen izbor ako je vaša želja da se venčate na romatičnom ostrvu Zakintos. Na ovom neobičnom ostrvcu se stalno održavaju prelepe ceremonije venčanja. Na Cameo postoji fantastično mesto, skriveno u ugodnoj uvali sa netaknutom plažom i prirodnim ambijentom. Među mnogim drugim stilovima građanskih venčanja koja se održavaju na ostrvu Cameo, najpopularniji je ekološki stil. To se može objasniti činjenicom da ga moderna civilizacija još nije dotakla, i da se ostrvu može prići samo preko starog drvenog mosta.
Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Zakintosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/10/zakintos_green_paket_10_mygreeceweddings.jpg
PREKRŠI PRAVILA, VENČAJ SE NA PLAŽI!
Zašto je Zakintos pravi izbor za vas?

Zakintos je ostrvo zabave, ludog provoda, prelepih plaža, ostrvo kornjača, bujne vegetacije, bogatog zelenila, brojnih izvora, prekrasnog mora… Grčka ostrva su inače pravi izbor za letnja venčanja. Ako želite romantično i jedinstveno venčanje, idealna lokacija za vas je neverovatno ostrvo Zakintos koje liči na oživljenu ilustraciju iz bajke o mornarima i njihovim morskim pustolovinama.
Ostrvo je poznato i po svojoj tradicionalnoj muzici i specifičnoj arhitekturi – s toga imate na raspolaganju veliki broj sjajnih lokacija za održavanje ceremonije vašeg venčanja. Za mladence koji bi želeli da venčanje bude u ekološkom stilu, ovo ostrvo je pravo rešenje zbog bujne vegetacije koja krasi ostrvo cele godine.

Cena paketa

Cameo Island paket
Cena na upit
 • Cena obuhvata iznajmljivanje prostora za venčanje na Cameo ostrvu u trajanju od 2h.
 • ** Ova cena se dodaje na cenu paketa za venčanje koji odaberete (srebni, zlatni ili dijamantski)

Pošaljite upit

  Pošaljite nam vaše ideje

  Ostali paketi

  Želite drugačiji paket? Venčanje na plaži?

   TOP paketi

   Osnovni paket

   Srebrni paket

   Zlatni paket

   Dijamantski paket

   Venčanja u Grčkoj
   Newsletter