My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Dodatne usluge

Jedna od sjajnih stvari kod organizovanja venčanja u Grčkoj preko My Greece Wedding jeste naša opcija – KREIRAJTE SVOJ PAKET. Naši paketi su pravljeni tako da obuhvate sve ono što je potrebno za održavanje ceremonije venčanja na plaži, ali smo takođe otvoreni za sve predloge i želje, zbog čega smo omogućili mladencima da samostalno kreiraju svoj paket.

Dodatne usluge obuhvataju nekoliko grupa – od cvetnih aranžmana, fotografa, dodatne dekoracije, transporta i smeštaja gostiju, mladenačkog ručka / večere, sve do raznih ponuda krstarenja, medenog meseca i drugog zanimljivog sadržaja.

Lefkada
savršen spoj romantike i divlje prirode, uz obalu kristalnog mora
Tasos
Zelenilo Tasosa može biti idealni spoj sa vašim venčanjem na plaži ili Giola laguni koja je izuzetno popularna.
Zakintos
Venčanje na obali Zakintosa i fotografisanje na Navagio plaži, a zatim krstarenje do plavih stena je savršen početak bračnog života.
Kefalonija
Nežna Kefalonija osvojila je srca mnogih posetilaca, a svakako je najromantičnije mesto za organizovanje letnjeg venčanja.

UPITNIK

Pred vama se nalazi spisak dodatnih usluga na osnovu kojih možete kreirati sopstveni paket. Ono što je osnovno svakom paketu je sledeće:

Rezervacija termina

Usluge koordinatora

Venčani list i opštinske takse

2 svedoka (ukoliko je potrebno)

Prevodilac na engleski jezik

Za sve dodatne dekoracije, usluge i zahteve, molimo vas da popunite upitnik, a mi ćemo vam poslati ponudu na osnovu vaših želja. Takođe želimo da vas inspirišemo da nam opišete vaše savršeno venčanje na plaži u poruci, na osnovu čega vam možemo dati predloge i dodatne opcije.

Mi smo uvek spremni za dogovore, jer znamo da se sjajna venčanja odlikuju malim detaljima i velikim idejama! 

  Dodatne usluge
  1. Dekorisan luk sa svežim/veštačkim cvećemVatrometDrveni prolaz ka oltaruTendaBuket cveća na oltaruCvetni prolazSnimanje dronomFotografisanje pre venčanjaSvadbena tortaMuzikaŠampanjacPosluženjeSvadbeni ručak/večeraKeteringSmeštaj gostijuTransfer od smeštaja do plaže
  2. DaNe

  * Obavezno polje

  Popunjavanjem ovog upitnika slažete se da Vas kontaktiraju iz My Greece Weddings.

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter