My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Organizacija venčanja u GrčkojO nama

My Greece Weddings je tim profesionalaca koji u glavnom fokusu ima organizaciju venčanja u Grčkoj. Kao iskusni organizatori, obećavamo da ćemo isplanirati svaki detalj za vas, baš onako kako ste zamislili.

Bilo da ste planirali da budete sami ili želite veliku ceremoniju sa 100 zvanica, naš trud i zalaganje ima isti intezitet. Naša ponuda obuhvata pažljivo odabrane destinacije, prilagođene pakete i potpunu posvećenost vašim željama.

Naša misija

Naša misija je da vaš dan venčanja protekne besprekorno. Tu smo za rešimo svaku nedoumicu, da koordiniramo svim procedurama i da na kraju vidimo osmeh zadovoljstva na vašem licu. Do sada je naša misija uvek bila ispunjena, što nam daje elan da nastavimo da radimo dobar posao za vas.

Naša vizija

Kada smo počinjali sa venčanjima, naša vizija je bila da svako venčanje bude jedinstveno i da napravimo dobru saradnju sa dizajnerima, fotografima i drugim saradnicima. Danas je naša vizija da se kontinuirano unapređujemo i kreiramo nove ponude koje bi bile odličan izbor za mladence, kao što je naš najnoviji Green Wedding koncept.

Vencanje u Grckoj - Najbolje ponude - mygreeceweddings.com

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije o našim ponudama, paketima, dodatnim uslugama i organizaciji venčanja, molimo da nas kontaktirate.
Naš tim je uvek spreman da vam pomogne!
TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter