My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Green concept venčanje u Grčkoj


Venčanja na otvorenom, u prirodi i bez klasičnih protokola je postalo veoma traženo kod mladenaca. Ovo je koncept koji promoviše ravnotežu između prirode i čoveka, a danas je toliko razvijeno da može izgledati daleko impozantnije od klasičnog venčanja. Opcija “zelenog” venčanja je pravi izbor za sve koji žele sjajan ambijent, prirodne materijale, nekonvencionalnost i jedinstvenost.

Naša Green wedding ponuda obuhvata nekoliko zelenih lokacija u Grčkoj, kao što su maslinjaci na Zakintosu ili borove šume na Tasosu. Na vama je da odaberete lokaciju, a mi ćemo se postarati da vaše zeleno venčanje bude zapravo vaše venčanje iz snova.

Green Concept - Venčanja u Grčkoj - MyGreeceWeddings.com

Kako izgleda dekoracija za Green Concept venčanja?

Ova dekoracija kojom dominiraju zeleni tonovi čine da vaša dekoracija za venčanje izgleda elegantno. Tema venčanja se sasvim uklapa u koncept pejzaža – šume, maslinjaka, plaže… Venčanja u “green” konceptu podrazumevaju i dekoraciju od prirodnih materijala, koja se mogu reciklirati. Jedna od osnovnih pogodnosti ovih venčanja jeste njihova pristupačnost svim budžetima, jer je glavna dekoracija zapravo priroda.

Ukoliko niste sigurni da je Green concept venčanje opcija za vas, kontaktirajte naše agente koji vam mogu dati više informacija.

Paketi u ponudi

Svaki paket je pažljivo kreiran, osmišljen tako da zadovolji potrebe i želje svih mladenaca. Bilo da se odlučite za venčanje na plaži ili u opštini, naš posvećen tim ljudi će uraditi sve da se osećate zadovoljno.
Kreirajte svoj paket

Ukoliko ste u nedoumici koji paket je savršen za vas, možete napraviti svoj paket. Samostalno kreirajte venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberite usluge koje vam odgovaraju.

Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  Pošaljite nam vaše ideje

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter