My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Osnovni paket Tasos

Osnovni paket Tasos obuhvata osnovnu ponudu za one koji žele da ceremoniju građanskog venčanja obave u gradskoj opštini na ovom prelepom ostrvu.

Ovaj paket obuhvata organizaciju građanskog venčanja u opštini. Mi vodimo brigu o administraciji, rezervišemo datum i vreme, organizujemo registar venčanja i po potrebi svedoke, a vaše je samo da kažete “DA”. Cena ovog paketa uključuje organizaciju ceremonije i papirologiju pre i posle venčanja. Ukoliko želite da povedete prijatelje i rodbinu sa vama, molimo da nas kontaktirate za individualnu konsultaciju i ponudu za vaš jedinstveni događaj.

Svi naši paketi za venčanje su pažljivo osmišljeni i usklađeni sa vašim željama. Mi vodimo brigu o papirologiji, rezervišemo lokaciju, datum i vreme, organizujemo registar venčanja i po potrebi svedoke. Cena osnovnog paketa 2 obuhvata organizaciju venčanja, a ukoliko želite da povedete prijatelje i rodbinu sa vama, molimo da nas kontaktirate za individualnu konsultaciju i ponudu za vaš jedinstveni događaj.

Zašto je Tasos pravi izbor za vas?

Tasos je zaista dragulj Egejskog mora. Svake godine ovo ostrvo postaje pravi raj za turiste širom sveta, a zbog svoje bogate vegetacije i sjajnih plaža, parovi se poslednjih godina sve više odlučuju da organizuju svoje venčanje baš na obalama Tasosa. Ako ste bili na Tasosu, onda znate kakva magija vas čega, a ako niste bili a razmišljate o venčanju, onda je ovo definitivno prava destinacija za vas.

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/10/tasos3.jpg

Cena paketa

Osnovni paket
od
900
 • – Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini
 • – Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno
 • – Podrška prevodioca sa znanjem srpskog jezika
 • – Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije

Pošaljite upit

  Pošaljite nam vaše ideje

  Ostali paketi

  Želite drugačiji paket? Venčanje na plaži?
  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter