My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

FAQ

Ovo su samo neka od najčešćih pitanja koje redovno dobijamo od naših mladenaca i zainteresovanih parova. Ukoliko ovde ne pronađete sve što ste želeli da znate, molimo da nas kontaktirate.
Da li je venčanje u Grčkoj priznato u Srbiji?

Da, građansko venčanje koje obavite na plaži u Grčkoj jeste priznato u Srbiji. Nakon što dobijete venčani list u Grčkoj, možete ga prevesti i overiti u Srbiji, čime on postaje pravnosnažni dokument

Šta je potrebno pripremiti od dokumentacije?

Ono što je važno da napomenemo jeste da se dokumenta šalju za Grčku (kopije putem email-a ili poštom) najkasnije 2 meseca pred venčanje, kako bismo rezervisali termin.

Spisak potrebne dokumentacije možete pronaći OVDE:

Da li je moguće rezervisati crkveno venčanje?

U našoj ponudi se nalazi i opcija za crkveno venčanje. Ukoliko želite da rezervišete venčanje u crkvi u Grčkoj, potrebno je da priložite dodatnu dokumentaciju – odnosno obe krštenice, kao i krštenice za kumove.

Da li možemo samostalno kreirati paket za venčanje?

My Greece Weddings vam daje opciju da samostalno odaberete usluge koje biste želeli na vašem venčanju. Ukoliko ste zainteresovani za takvu mogućnost, molimo da popunite UPITNIK.

Koliko ranije moramo rezervisati termin za venčanje na plaži?

Kao i dokumenta, rezervacija termina bi trebalo da bude najkasnije 2 meseca ranije. Na pojedinim destinacijama poput Cameo ostrva ili Kefalonije, venčanje je potrebno zakazati najkasnije 3-4 meseca ranije zbog velikih gužvi.

Da li možemo izabrati bilo koju plažu za venčanje?

Iako u većini slučajeva jeste dozvoljeno venčanje na plažama, postoje i one lokacije koje nemaju dozvolu za održavanje ceremonije venčanja. Najbolje je da odaberete nekoliko opcija i pošaljete nam upit.

Da li je moguće organizovati građansko i crkveno venčanje istog dana?

Teorijski jeste, ali imajući u vidu termine za venčanje na plažama, moglo bi biti naporno da se dve ceremonije održe u istom danu. Imajte na umu da bi venčanje u crkvi trebalo da bude ranije tokom dana, dok se venčanje na plaži uglavnom održavama popodne, zbog vrućine.

Šta ako putujemo sami, ko će nam biti svedoci?

Ukoliko želite da putujete sami, mi ćemo za vas obezbediti svedoke za građansko venčanje. Za crkveno venčanje je neophodno da budu prisutni vaši kumovi, a njihova dokumenta takođe šaljemo par meseci ranije.

Da li paketi obuhvataju transport od smeštaja do plaže?

U našim dodatnim uslugama možete naći nekoliko različitih opcija transporta poput običnog ili vodenog taksija, kočije, brodića, itd.

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/08/A-55-scaled.jpg

Kontaktirajte nas

Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja, informacije, konsultacije i savetovanje o organizaciji.

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter