My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Turtle Island paket

Turtle Island je nenaseljeno ostrvo, gde jedino borave morske kornjače, Marathonisi (Ostrvo kornjača) deo je Nacionalnog morskog parka Zakintos koji teži zaštiti morskih kornjača i njihovih staništa. Postoje dve plaže na ostrvu – jedna peščana i jedna stenovita. Ovo je intimnija lokacija na kojoj vaše venčanje može biti bajkovito.

Zašto je Zakintos pravi izbor za vas?

Zakintos je ostrvo zabave, ludog provoda, prelepih plaža, ostrvo kornjača, bujne vegetacije, bogatog zelenila, brojnih izvora, prekrasnog mora… Grčka ostrva su inače pravi izbor za letnja venčanja. Ako želite romantično i jedinstveno venčanje, idealna lokacija za vas je neverovatno ostrvo Zakintos koje liči na oživljenu ilustraciju iz bajke o mornarima i njihovim morskim pustolovinama.

Ostrvo je poznato i po svojoj tradicionalnoj muzici i specifičnoj arhitekturi – s toga imate na raspolaganju veliki broj sjajnih lokacija za održavanje ceremonije vašeg venčanja. Za mladence koji bi želeli da venčanje bude u ekološkom stilu, ovo ostrvo je pravo rešenje zbog bujne vegetacije koja krasi ostrvo cele godine.

PREKRŠI PRAVILA, VENČAJ SE NA PLAŽI!
Turtle island Zakintos - Venčanje u Grčkoj - Paketi - MyGreeceWeddings.com

Cena paketa

Turtle Island paket
 • Cena obuhvata iznajmljivanje prostora na ostrvu i dodaje se na cenu paketa za venčanje koji ste odabrali.

Pošaljite upit

  Pošaljite nam vaše ideje

  Ostali paketi

  Želite drugačiji paket? Venčanje na plaži?
  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter