My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

GrčkaTasos

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/09/870593_art_and_grace_24.jpg
Venčanje na Tasosu je pravi izbor za sve one koji sanjaju da im bračni život započne na obalama kristalnog Egeja.

Venčanje na Tasosu je pravi izbor za sve one koji sanjaju da im bračni život započne na obalama kristalnog Egeja.Tasos ili kako ga još nazivaju – Ostrvo sirena, je egzotično, bujno ostrvo na severnom Egeju sa neverovatnim plažama i smaragdnim vodama. Bez obzira da li tražite nešto sasvim neobično, intimno venčanje, zalazak sunca, malu i privatnu ceremoniju sa najbližim prijateljima i porodicom ili luksuzno i veliko venčanje, Tasosu ne nedostaje romantičnih elemenata pogodnih za različite svadbene svečanosti.

Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Tasosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Venčanje na Tasosu - Venčanja u Grčkoj - My Greece Weddings

Paketi u ponudi

Svaki paket je pažljivo kreiran, osmišljen tako da zadovolji potrebe i želje svih mladenaca. Bilo da se odlučite za venčanje na plaži ili u opštini, naš posvećen tim ljudi će uraditi sve da se osećate zadovoljno.

  Pošaljite nam vaše ideje

  Kreirajte svoj paket

  Ukoliko ste u nedoumici koji paket je savršen za vas, možete napraviti svoj paket. Samostalno kreirajte venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberite usluge koje vam odgovaraju.

  Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter