My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

GrčkaZakintos

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/09/vencanje_zakintos_grcka_mygreeceweddings-1280x844.jpg
Venčanje na Zakintosu je nova opcija u ponudi venčanja u Grčkoj. Ovo ostrvo je zaista idealno mesto za stvaranje najlepših uspomena. 

Venčanje na Zakintosu je od ove godine u našoj ponudi. Svoje mesto je zaslužilo kao jedno od omiljenih ostrva naših turista, ali i zbog svog nežnog pejzaža, maslinjaka i rustičnih plaža. Venčanja na plaži su neobična, opuštena, obasjana suncem uz morski povetarac, naročito na Zakintosu. Ukoliko niste ljubitelj klasičnih sala za venčanje i ekstravagancije, imamo sjajne ideje i lokacije za vas. Zamislite sebe kako stojite na mekanom pesku i izgovarate “DA” okruženi prijateljima i porodicom, dok iza vas šušte talasi.

Ako tražite zaista jedinstveni i romantični stil, trebalo bi da razmotrite Zakintos kao destinaciju za venčanje. Obala ovog ostrva je poznata širom sveta zbog svojih prirodnih lepota, čuvene Navagio plaže i Cameo ostrva.

Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Tasosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Venčanje na Zakintosu - Venčanja u Grčkoj - My Greece Weddings

Paketi u ponudi

Svaki paket je pažljivo kreiran, osmišljen tako da zadovolji potrebe i želje svih mladenaca. Bilo da se odlučite za venčanje na plaži ili u opštini, naš posvećen tim ljudi će uraditi sve da se osećate zadovoljno.

Specijalni paketi za venčanje na Zakintosu

Kreirajte svoj paket

Ukoliko ste u nedoumici koji paket je savršen za vas, možete napraviti svoj paket. Samostalno kreirajte venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberite usluge koje vam odgovaraju.

Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  Pošaljite nam vaše ideje

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter