My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

GrčkaLefkada

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/09/lefkada_cover_naslovna_mygreeceweddings-1280x800.jpg

Venčanje na Lefkadi – Inspirisani predivnim i dramatičnim ostrvskim pejzažima, verujemo da Lefkada svojim stilom i glamuroznim plažama, osigurava da svako venčanje predstavlja najlepši odraz vas i vaše ljubavi.


Venčanje na Lefkadi je savršena prilika da iskažete svoju ljubav i zakoračite u bračne vode na jednom od najlepših mesta u Grčkoj.

Od svih ostrva i regiona Grčke, Jonska obala je jedna od najatraktivnijih. Za ovu obalu se vezuju nadahnute legende i ljubavne priče i to je apsolutno savršeno mesto za reći “DA”.

Bilo da planirate svadbenu svečanost za sve vaše prijatelje i porodicu ili želite malo, intimno venčanje na plaži, pomoći ćemo vam da pronađete svoje čarobno okruženje u ovom Jonskom raju. Verujemo da je ljubavna priča svakog od vas jedinstvena, i da bi isto tako posebno trebalo da bude i vaše venčanje.

Zbog toga nastojimo da naše usluge budu prilagođene vašim potrebama i željama.

Zašto je baš Lefkada savršeno mesto za vaš srećan početak?

Možemo navesti brojne razloge – predivne lokacije na plažama kao što su:

 • Nydri
 • Pefkoulia
 • Kathisma

Savršena usluga organizovanja venčanja, odlične fotografije i mesta za slikanje od kojih će vam zastati dah, ali i mnogi drugi detalji koji će taj trenutak učiniti magičnim.

U nastavku pogledajte naše pakete usluga, a osim toga možete samostalno kreirati paket  koji ćemo vam sa zadovoljstvom ostvariti.

Paketi u ponudi

Svaki paket je pažljivo kreiran, osmišljen tako da zadovolji potrebe i želje svih mladenaca. Bilo da se odlučite za venčanje na plaži ili u opštini, naš posvećen tim ljudi će uraditi sve da se osećate zadovoljno.
Kreirajte svoj paket

Ukoliko ste u nedoumici koji paket je savršen za vas, možete napraviti svoj paket. Samostalno kreirajte venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberite usluge koje vam odgovaraju.

Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  Pošaljite nam vaše ideje

  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter