My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Crkveno venčanje

Bez obzira da li ste uopšte razmišljali o crkvenom venčanju, ne može se poreći da su male, primorske crkvice rasute po svakom selu, planini i ostrvu u Grčkoj savršena, romantična mesta za venčanje.

Često smeštene u najlepšim okruženjima u prelepoj prirodi, čini se da su se mnoge crkve stopile sa okolinom i postale jedno sa prirodom. Spektakularni zalasci sunca i pogledi na more gotovo su uvek prisutni na ovim lokacijama.

Ako se ipak razmišljali o tradicionalnom grčkom pravoslavnom venčanju, evo šta treba da znate:

Pravoslavna ceremonija venčanja u Grčkoj je lepa tradicija i sadrži mnogo verskih simbola. To je ujedno i pravna ceremonija koja par veže zakonom. Grčka ima mnogo šarmantnih i blistavih kapela širom zemlje na koje možete izabrati. Male i slatke kapele s pogledom na more ili velike i elegantne crkve; ima ponešto za svaki ukus.

Imajte na umu da je priprema za pravoslavno venčanje dugotrajna i zahteva puno pravnih dokumenata, a da ne pominjemo grčku birokratiju. Savetujemo vam se da se konsultujete sa našim koordinatorima kako biste potvrdili tačne zahteve i postupak za verski brak.

Odaberite destinaciju za vaše crkveno venčanje

U ponudi su 4 destinacije u Grčkoj - Zakintos, Lefkada, Kefalonija i Tasos.
TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter