My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

ZakintosCameo Island

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/10/zakintos_green_paket_10_mygreeceweddings.jpg
Venčanje na ostrvu Cameo u blizini Zakintosa je specijalna opcija u ponudi venčanja u Grčkoj. Ovo neobično ostrvo je zaista idealno mesto za stvaranje najlepših uspomena. 

Ostrvo Cameo je savršen izbor za održavanje ceremonije venčanja. Ako je vaša želja da se venčate na romatičnom ostrvu Zakintos, ova neobična lokacija može biti upravo ono što tražite. Na ovom ušuškanom ostrvcu se stalno održavaju prelepe ceremonije, proslave i prosidbe. Na ostrvu postoji fantastično mesto, skriveno u ugodnoj uvali sa netaknutom plažom i prirodnim ambijentom. Među mnogim drugim stilovima građanskih venčanja koja se održavaju na ostrvu Cameo, najpopularniji je ekološki stil. To se može objasniti činjenicom da ga moderna civilizacija još nije dotakla, i da se ostrvu može prići samo preko starog drvenog mosta.

Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Zakintosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Cameo Island paket - Venčanje u Grčkoj - MyGreeceWeddings.com

Za više informacija, možete nas kontaktirati ili popuniti formu ispod:  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter