My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

ZakintosTurtle Island

Venčanje na Turtle ostrvu u blizini Zakintosa je još jedna specijalna opcija u našoj ponudi venčanja u Grčkoj. Ovo sjajno i zaštićeno ostrvo ostaviće vas bez daha.

Turtle island ili ostrvo Marathonisi u zalivu Laganas, poznato je pod nazivom „Ostrvo kornjača“ zbog svog karakterističnog oblika. Ovo ostrvo je ujedno i  leglo morskih kornjača, a predstavlja i jednu od manje poznatih atrakcija Jonskog mora. Ostrvo je smešteno u blizini Zakintosa, nalazi se odmah pored plaže Keri, u zalivu Laganas. Marathonisi takođe uključuje dva, još sitnija ostrvca, koja se zajedno nazivaju Pontikonisia.

Na ostrvcu Marathonisi nalaze se dve glavne plaže, jedna sa šljunkom, a druga sa sitnim belim peskom. Peščana plaža je savršena lokacija za raskošno venčanje, uz sjajnu cvetnu dekoraciju, na opšte oduševljenje gostiju.

Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Zakintosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/10/zakintos_green_paket_6_mygreeceweddings.jpg

Za više informacija, možete nas kontaktirati ili popuniti formu ispod:  TOP paketi

  Osnovni paket

  Srebrni paket

  Zlatni paket

  Dijamantski paket

  Venčanja u Grčkoj
  Newsletter