My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

DekoracijaGreen wedding koncept – kako napraviti eko venčanje?

8 oktobra, 2020
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/10/10661-1280x853.jpg

Green wedding koncept je poslednjih godina postao veoma značajan koncept kada je reč o planiranju venčanja na otvorenom. Najpre zbog svoje jedinstvenosti – jer je svako venčanje apsolutno unikatno – do toga da su boje i materijali koji se koriste zaista izvanredni.

Ali zašto je još značajan ovaj popularni “zeleni” koncept venčanja? Iz godine u godinu svedoci smo posledica našeg ponašanja prema prirodi i okruženju. Ipak, svi možemo svojim malim angažovanjem, na različite načine doprineti očuvanju planete.

Kako da se venčam u “green” stilu?

Green Concept Blog - Venčanja u Grčkoj - MyGreeceWeddings.comUpravo je vaše venčanje u Grčkoj nešto u čemu možete znatno doprineti. Sigurno ste do sada već čuli za koncept ekoloških venčanja ili tzv. – Green wedding koncept, za koje se i opredeljuje sve veći broj mladenaca i poznatih ličnosti širom sveta.Osim toga što ovim konceptom učestvujemo aktivno u očuvanju prirode, on nam nudi i mogućnost organizovanja specifičnog i u svakom pogledu posebnog venčanja, za pamćenje.

Bez obzira da li biste uvrstili samo pojedine elemente ili podredili celo venčanje ekološkim trendovima, varijante za green wedding koncept su zaista brojne. One zavise od lokacije na kojoj želite da venčanje bude organizovano, bilo da je to plaža, livada, šuma, obala, stena, gradski trg ili podnožje Akropolja.

Tako prilikom izbora venčanice izaberite haljinu od prirodnih materijala organskog pamuka ili svile ili taj posao prepustite nekom od modnih kreatora i modnih kuća koji su naklonjeni Eko-modnim trendovima. Venčanicu možete i iznajmiti a ukoliko venčanje pravite na plaži u Grčkoj onda vam venčanica možda uopšte neće biti ni potrebna 🙂

Zatražite od gostiju da vam donesu ekološke poklone, izaberite  ekološke pozivnice za venčanje i fotografije. A kada je u pitanju svadbena trpeza izaberite lokalnu ili organsku hranu i piće a neka takva bude i svadbena torta.

Kao i kod organizacije svakog venčanja, najpre se postavlja pitanje prostora na kome želite da upriličite slavlje. Kao idealnu varijantu koja objedinjuje više ekoloških elemenata predlažemo, naravno, venčanje na plaži.

 

Originalno, moderno, beskrajno romantično, organizovano u intimnijoj varijanti uz manji broj gostiju ili već po vašoj želji venčanje u ovakovom ambijentu sigurni smo pružiće vam sve ono što ste oduvek želeli.”

Green wedding koncept na Zakintosu

Green Concept Blog - Venčanja u Grčkoj - MyGreeceWeddings.comZakintos najjužnije ostrvo, i treće po veličini od sedam velikih Jonskih ostrva, poznato po prelepim peščanim plažama, kristalno trkiznom moru, brojnim prekrasnim uvalama, maslinjacima, morskim pećinama, kornjačama i brojnim drugim atrakcijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Organizujte vaš poseban Green dan na posebnom mestu kao što je ovo fantastično ostrvo koje nudi mnoštvo sjajnih plaža, maslinjaka, divljih obala, stenovitih prilaza i neprevaziđenu Navagio plažu na kojoj možete obaviti fotografisanje nakon ceremonije. Sama priroda Zakintosa je takva, da vam skoro i neće trebati dodatna dekoracija.

Kada je reč o poklonima za goste možete iskoristiti brojne lokalne proizvode poput meda, vina, izvrsnih poslastica kao što su mantolato i pasteli, proizvoda od vrhunskih maslina, kojima će zasigurno svi biti oduševljeni. Zato su Zakintos ali i cela Grčka pravi izbor kada je reč o nekonvencionalnom i sasvim unikatnom venčanju.

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter