My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

DekoracijaTOP teme za venčanje koja su u trendu 2021

29 septembra, 2020
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/09/wanderlust_vencanje_grcka_blog_mygreeceweddings.jpg

Kada odete u restoran koji ste odabrali za svoje venčanje, ono što vam uglavnom predlože jeste da odaberete boju mašne za stolice, boju osvetljenja, eventualno dekoraciju na stolovima (kristali, cvetni aranžmani i slično), kao i dekoraciju mladenačkog stola. Naravno, uz dodatni novac, možete unajmiti svog dekoratera i dekorisati prostor u potpunosti kako želite. Ipak ograničeni ste sa rasporedom stolova, podijumom za igru, tu se uvek nađe i neki stub koji zaklanja pogled na muziku.

Ako želite da vaše venčanje bude apsolutno jedinstveno, onda je vreme da pogledate lokacije koje nisu konvencionalne sale za venčanja. Venčanja na otvorenom pružaju nebrojane mogućnosti dekoracije, sjajnih fotografija i nezaboravnih trenutaka. Mi vam predstavljamo 5 tema za venčanja na otvorenom, koja su u samom vrhu svetskih trendova.

Pustinjski klasik

Venčanje na Tasosu - Venčanja u Grčkoj - My Greece Weddings

Pustinjski klasik je savršena tema za boho neveste koje žele da dodaju eleganciju i drugačiji ton morskom pejzažu. Ova tema obogaćuje prirodno okruženje bojama koje ili dopunjuju ili dodaju hrabre tonove nežnom plavetnilu mora. Tema je inspirisana pustinjskim obalama, obalama sa zlatnim peskom ili utvrđenjima i starim hramovima, ali sa potpuno izvanrednim osećajem.

Marokanski stil

5 tema za vencanje koje su u trendu 2020 - Blog - MyGreeceWeddings.com

Marokanski stil venčanja na plaži je u trendu već dugo, ali svake godine je jedan od najtraženijih stilova! Najbolji deo odabira marokanske teme (pored činjenice da je neobična) je taj što zaista možete da se igrate sa bojama, dekoracijom, posluženjem i detaljima. Ovo je istovremeno živopisna i suptilna tema, gde se najviše ceni okruženje, atmosfera i dobra zabava.

Kalifornijski stil

5 tema za vencanje koje su u trendu 2020 - Blog - MyGreeceWeddings.com

Kalifornijski stil se menja godinama i svake sezone predstavlja drugačiju dekoraciju. Dakle, za venčanja 2020. godine kalifornijski stil je elegantan i svež. Elegantne postavke oltara i lukova, potpuno bela svadbena odeća mladenaca i gostiju, svetli dekor pomešan sa drvenastim bojama,  te luksuzni cvetni dezeni ključni su deo ovog istila. Elegancija bez premca!

Wanderlust

Venčanje sa temom „lutanja“, nije samo venčanje sa dekoracijom inspirisanom putovanjima. To je, naravno, lepa opcija koju i dalje volimo! Tema “wanderlust” za 2020. godinu je manje vezana za dekor, a više za prihvatanje epskog lokaliteta. Zamislite venčanja na liticama, pogledom na planine ili u srcu gradskih ulica. To su venčanja koja, kad vidite fotografije, odmah poželite da se venčate na sred Akropolja. Ova tema govori o trendu  iskustava koji raste u svim aspektima života, a definitivno kreira nezaboravna venčanja!

“Green” koncept venčanja

Popularni zeleni koncept venčanja je apsolutni hit 2020. godine, najpre zato što se ljudi sve više okreću prirodi i prirodnim materijalima. Simbol ovog venčanja jeste zelena boja, odnosno boje okruženja u kome se venčanje održava – bilo da je u pitanju plaža, livada, šuma, reka. U ovom konceptu naglašena je prirodna dekoracija, bez previše veštačkih materijala: drveni oltar, sveže cveće, prirodne tkanine, dok najveći deo dekoracije i atmosfere čini upravo priroda u kojoj se venčanje održava.

 

 

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter