My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

SavetiIdealni horoskopski parovi

5 avgusta, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/02/horoskop_parovi_mgw.jpg

Horoskop nam često može dati dobre smernice kada je izbor partnera u pitanju. Ima znakova koji zbog svojih istovetnih osobina nikako ne mogu biti dobra kombinacija, upravo zato što su previše slični. S druge strane ponekad su razlike u temperamentu i životnim gledištima toliko različita da su i te kombinacije toliko pune kontrasta da je nemoguće da opstanu. Ovde navodimo neke od, po mišljenju astrologa, idealnih kombinacija koje po zvezdama imaju dobre izglede za uspeh, ali naravno uz dosta razumevanja, tolerancije i strasti uvek su dobitna kombincija.

Ovan i Lav

                                                                                                                                                                           

S obzirom na to da se radi o dva vatrena znaka, ovde je reč o brojnim sličnostima. Ono što je najvažnije to je da u startu prevazidju rivalstvo i želju da budu lideri u vezi. Oba znaka vole da uživaju u životu i pravi su hedonisti, što ih nesumnjivo spaja. Ipak dok Lav u vezu unosi razum i ranotežu Ovan, pod dejstvom svog vladaoca Marsa, unosi dodatnu strast i vatrenost što održava plamen koji u ovoj kombinaciji može dugo trajati.

Bik i Jarac

Ono što na prvi pogled kod ove kombinacije primećujemo je obostrana tvrdoglavost i upornost ali s obzirom da je i za Bika i za Jarca izuzetno važan dom i porodica kao osnov sigurnosti i oslonca u životu, ukoliko iskoriste svoje osobine za formiranje istog, ovo bi definitivno mogla biti idealna kombinacija. Kao ljubitelji udobnosti i luksuza ova dva strastvena znaka svakako imaju osnov za uspeh.

 Devica i Škorpija

                                                                                                                                                                           

Nežna i pažljiva Devica puna razumevanja idealna je za strastvenu i emotivnu Škorpiju. Iako Devica može biti i previše zahtevna ona će teško odoleti škorpijinom šarmu. Škorpija će istovremeno pomoći stidljivoj Devici da se opusti, otvori i prepusti. Devicin vladalac Merkur, koji je planeta intelekta, znanja i komunikacije u potpunosti imponuje oštoumnoj Škorpiji, što dovodi do odličnog razumevanja i dobre komunikacije, te lakšeg prevazilaženja konflikta.

Vaga i Blizanac

U pitanju su znakovi koji se odlično dopunjuju, te kao takvi  imaju dobar osnov za savršenu vezu. Blizanac pun ideja, oslanja se na Vagu koja je to spremna i da realizuje. Ponekad problem može da bude neodlučnost kod oba znaka, ali Vaga obično reši nedoumice.Oba znaka vole slobodu, mada Bizanac tu malo prednjači pa je potrebno da se ipak malo kontroliše. Vaga u ovoj vezi unosi više emocija, ali ukoliko Blizanac bude dovoljno pažljiv sve može biti u skladu.

Strelac i Vodolija

                                                                                                                                                                                         

Večiti optimista i avanturista Strelac i neobična i neodoljiva Vodolija, još jedna su od veoma dobrih kombinacija. Istina da u ovoj vezi više preovladava razum nego osećajnost ali oni se upravo tu razumeju. Vodolija je spremna da isprati nemirnog Strelca u svim poduhvatima, a on zauzvrat pristaje na Vodolijine ekstravagancije koje mu i prijaju s obzirom da uvek traži nešto novo. Oni su i seksualno veoma kompatibilni tako da imaju sve šanse za uspeh.

Riba I Rak

Dva vodena znaka, kod kojih su ljubav i emocije uvek jaki i na prvom mestu imaju svu naklonost zvezda. Rak kome su porodični sklad, romantika i posvećenost vrlo važni, potpuno se uklapa sa emotivnom, osetljivom i maštovitom ribom. Oni pružaju apsolutnu podršku jedno drugom, veoma su upućeni jedno na drugo i svoju vezu sebično čuvaju od drugih.

 

 

 

 

 

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter