My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

SavetiIdealno venčanje za vaš horoskopski znak

5 avgusta, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/02/vencanje_horoskopmgw.jpg

Planirate venčanje, imate dosta dilema i nedoumica kako da sve bude savršeno i baš po vašoj volji… Odlučiti se za veliku svadbu ili intimnnu ceremoniju, odabrati mesto i pravu destinaciju, venčanicu,napraviti spisak gostiju, odabrati muziku… Pred vama je voma zahtevan posao. Možda vam baš vaš horoskopski znak može pomoći kako da odaberete idealnu kombinaciju

Pročitajte šta astrolozi kažu…

Ovan

Vatreni znak  koji je zahvaljujući svojoj vladajućoj planeti –Marsu , jedan od najaktivnijih horoskopskih znakova . Ovnovi  će zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti, koja je jedna od glavnih karakteristika, uvek na kraju sve uraditi po svome, iako vole da saslušaju  savet. Mlada u znaku ovna obično priželjkuje nešto zanimljivije venčanje , nešto drugačije , što će se prepričavati . Energična i  strastvena odabraće tradicionalniju venčanicu u kojoj će se osećati opušteno i prijatno ali i zanosno . Idealno mesto za njeno venčanje je uz more, na plaži  uz odabrane prijatelje.Kao idealnu lokacijju za njeno venčanje , savetovali bismo Lefkadu , prelepo ostrvo jonskog arhipelaga poznato po impresivnom tirkiznom moru koje u kombinaciji sa belim liticama koje ga okružuju stvara idelana ambijent za vaše venčanje. Žena ovan voli da zadivi svoje bližnje a ovo Grčko ostrvo definitivno će joj pomoći da u toj nameri i uspe.

 

Bik

Žena u znaku bika svojim stavom i pojavom , uvek pleni. Ona je i ćudljiva , veoma ambiciozna , obožava novac i  moć , tvrdoglava  , odana .ponosna i voli da sve drži pod kontrolom. Tako i kod organizacije venčanja ona će nastojati da sve bude baš onako kako je ona zamislila. Kao veliki ljubitelji prirode , za bikove bi najbolje bilo da kao lokaciju venčanja odaberu prirodno okruženje. Za bika su idealni parkovi sa dosta zelenila , drveća, cveća  .To može biti i neki planinski ambijent . Svakako oni su jedan od horoskopskih znakova koji bi trebali razmotriti koncept green wedding-a jer je on upravo u skladu sa njihovim osećanjima i potrebama. Ukoliko bi se odlučili da svoje sudbonosno-Da -izgovore na moru za njih bi idelana destinacija bio Tasos.  Ostrvo poznato kao-Zeleni dijamant Egeja i -Šuma koja pliva, svoje nadimke je upravo dobilo po prekrasnim šumama koje ga krase a koje bi upravo bile idealan ambijent za venčanje , osoba rodjenih u ovom znaku.

 

Blzanci

Žene blizanci su društvene, vesele, zabavne i provokativne.Vole druženje , novine i modu. Vole da su u centru svih zbivanja i malo šta propuštaju. Njihovo venčanje mora biti veselo, zabavno , glasno uz puno muzike i igre. Samu organizaciju i planiranje neretko prepuštaju  drugima ,njihovo je da budu lepe i vesele.  Vole da fasciniraju okolinu, tako da se često iznenada odlučuju za venčanje vole da to bude nešto neobično zabavno. Bitno im je da bude puno ljudi tako da obično prave veće svadbe. Ukoliko za  mesto svog venčanja biraju morsku lokaciju , za njih je idealan Zakintos.  Ostrvo Zakintos  , simbol zabave i dobrog provoda, upravo je u skladu sa karakterom blizanaca, i zasigurno bi ispunilo sva njihova očekivanja.

 

Rak

Žene rodjene u znaku raka su romantične, osećajne, zagonetne i privlačne. Uvek su veoma vezane za svoju porodicu i ona im je uvek na prvom mestu. One su obično nešto stidljivje , zatvorene i  nenametljive , ali kada ih dobro upoznate i zadobijete njihovo poverenje onda ste pravi srećnik. One ne vole preteranu gužvu, tako da , kada je reč o njihovom venčanju, to bi trebala biti intimnija ceremonija. Da li će sa svojim dragim pobeći od svih , i venčati se u tajnosti ili će ipak u to uključiti i svoje najmilije , u svakom slučaju neće od svega toga praviti  neki gala dogadjaj. Ipak potrudiće se da sve do detalja bude romantično i savršeno.Ukoliko se odluče za venčanje u Grčkoj , za njih je idealno svako  ostrvo , gde se mogu osamiti sa svojim izabranikom i uživati. Kao idelano za njih izdvajamo  ostrvo Kefalonija .Najveće ostrvo u Jonskom moru, poznato po prekrasnim  plažama i brojnim  izolovanim uvalicama  koje zapljuskuje  tirkizno more, uz nezaboravne zalaske sunce, pravi je izbor za romantične račice..

 

Lav

Znakom lava, vlada Sunce , centar univerzuma , odatle i  njena potreba da bude u centru pažnje . Ona  je hrabra i odlučna, vesela i strastvena , ona koja se uvek najglasnije smeje.Voli luksuz , tako da i njeno venčanje mora biti u tom tonu.Voli da planira sve do tančina i ništa ne prepušta slučaju. Idelano mesto za njeno venčanje je upravo na plaži uz puno luksuza. Najbolje da to bude moderno mesto i neki od luksuznih hotela , Mnogo cveća, velika torta na nekoliko spratova , vatromet , muzika , raskošna venčanica i puno fotografa da sve to zabeleže i lavica će biti zadovoljna. Kao idealne lokacije za svoje venčanje koje možete uzeti u obzir ukoliko ste pripadnica ovog znaka,  , izdvajamo  ostrva Zakintos i Lefkada . Luksuzan i moderan ambijent , okružen beskrajnim plavetnilom , uz dobro planiranu organizaciju ,zadovoljiće prohteve i najzahtevnijih pripadnica ovog znaka.

 

Devica

Žene device su veoma prijatne, pouzdane, dobri prijatelji, osećajne i pune razumevanja. One su takodje praktične , dobro organizovane , obično štedljive  tako da će i u organizaciji  venčanja voditi računa o svom budžetu.To ne znači da će nešto nedostajati , naprotiv, device vode  računa bukvalno o svakom detalju, sve će do tančina biti uredjeno ali bez prekomernog rasipanja i bespotrebnih sitnica. Jednostavno ali besprekorno je njihov moto. Ukoliko se odluče za venčanje u inostranstvu Grčka bi svakako bila pravi izbor . Upravo zbog ekonomičnosti i  dobrog kvaliteta usluge koje ovde nailazimo, jednostavnosti i lepoti koja vas okružuje gde god da se nalazite.

 

 

Vaga

Za vagu je najvažnija harmonija i uravnoteženost. Vladajuća planeta vaga je Venera pa otuda su i one ljubitelji lepih stvari .Vole umetnost , muziku, imaju izražen osećaj za pravdu .Porodična harmonija , druženje s prijateljima i stabilno okruženje  su ono što im je od najveće važnosti. Vole držati stvari pod kontrolom, ali su često i veoma neodlučni pa  i sama organizacija venčanja sa njima  obično iziskuje malo više vremena i strpljenja, ali  budite sigurni da će na kraju sve biti besprekorno . Svojim istančanim ukusom za lepo vaga će do detalja voditi računa da sve bude kao sa naslovnice nekog časopisa. Ukoliko bi  za svoje venčanje odabrali venčanje na plaži Lefkada bi bila idelan izbor. Besprekorna lepota , kuda god se okrenete, učniće da vaga bude i više nego zadovoljna. Lefkada kombinujući beli pesak i bele  stene  sa svim prelepim nijansma tirkizne koje Jonsko more  preliva svojim talasima stvara ambijent kojima vage ne mogu odoleti…

 

Škorpija

Škorpije pripadaju grupi vodenih znakova. Veoma su harizmatične, komunikativne, strastvene  i emotivne , ambiciozne ,   realne i životu pristupaju na specifičan način. Ne vole laž i nepravdu i uvek su spremne da se zaštitnički postave prema svojim bližnjima. Tajnovite su , odane  i dobri prijatelji . One su i veoma  samostalne i nepoverljive   tako da će organizaciju venčanja sigurno u najvećoj meri preuzeti na sebe, jer samo tako mogu biti sigurne da je sve  organizovano kako treba. One ne vole preterano eksponiranje i iako  deluju ekstrovertno one svoju intimu čuvaju od očiju javnosti i pažljivo štite svoju privatnost. Idealno venčanje za njih je na plaži uz zalazak sunca i šum talasa u što intimnijem okruženju . Pravi izbor destinacije za njih je Tasos, gde na nekoj od izdvojenih plažica i uvalica mogu izgovoriti svoje sudbonosno –da, u svom stilu…

 

Strelac

Žena strelac je vatrena, večiti optimista ,ambiciozni avanturista koji  postavlja sebi uvek visoke ciljeve . Voli da budu uvek u pravu i veoma je  nestrpljive . Ona voli iznenadjenja , zabavu i veselu pozitivnu  atmosferu, stereotipi nisu za nju. Preduzimljiva je i uvek spremna za akciju.Tako i venčanje strelca treba da bude veselo , posebno i nesvakidašnje .Ljubitelji su prirode tako da one uvek biraju pre prirodniji ambijent nego klasične  sale .Venčanje u kampu, kantri stilu , na plaži  idelano je za strelčeve. Možda gitara uz logorsku vatru, romantična lepršava venčanica i cvetni venčić u kosi uz puno prijatelja, ili neko putovanja iznenadjenja koje će svi pamtiti .Kao idealna lokacija na moru preporučuje se Lefkada, koju zbog fascinantne lepote nazivaju – Karibima Grčke. Večiti avanturisti, strelčevi ovde će otkriti pravi raj za svoja istraživanja .Bilo da idu istočnom stranom ostrva koje odlikuju mirna, pitoma seoca ili zapadnom stranom koja je poznata po divljim plažama, Lefkada  pruža dovoljno raznolikosti da strelcima ne manjka uzbudjenja …

 

Jarac

Veoma profesionalni , tradicionalisti, tvrdoglavi ali i veoma istrajni i uporni u ostvarivanju svojih ciljeva, oni su veoma odgovorni i disciplinovani pa ih zbog toga smatraju i najozbiljnijim znakom horoskopa.Tako će i planiranju i organizaciji venčanja one pristupiti veoma ozbiljno i studiozno , vodeći računa o ekonomičnosti , jer ne vole da se rasipaju, ali to se svakako neće odraziti na kvalitet, koji izuzetno cene. Harmonično i moderno venčanje je za njih . Idelna lokacija za njihovo venčanje na moru bilo bi ostrvo Kefalonija, Kao  najveće ostrvo u Jonskom moru, Kefalonija je poznata po prelepim plažama, medju kojima je i famozna Mirtos plaža.

 

 

Vodolija

Originalne , humane, nezavisne , neformalne vodolije će uvek želeti nešto drugačije, neobično i za okolinu iznenadjujuće .Samo  venčanje u klasičnom obliku, njima je smešno i pomalo dosadno. One moraju osmisliti nešto novo i drugačije. Venčanje na Zakintosu bi najviše odgovaralo njihovom karakteru i na ovom ostrvu koje krije mnogo toga  i upravo promoviše nekonvencionalnu zabavu, vodolija može ispoljiti svoju kreativnost.

 

 

Riba

Intuitivne ,osećajne i nežne ribe su nepopravljivi romantici. Dobri prijatelji koji su uvek tu da pomognu, ali preosetljivi te se često nadju i povredjeni jer poput ostalih vodenih znakova imaju jaču intuitivnst i osetljiviji su.Kada je reč o venčanju riba će organizovati romantično i preemotivno venčanje  koje će i zvanicama izmamiti suze radosnice.Tematska venčanja su preporuka za njih.Kao idealnu lokaciju za njih savetujemo ostrva Tasos ili Kefalonija zbog čijih će se prekrasnih pejzaža ribama, već na prvi pogled uzburkati emocije….

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter