My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Priprema za venčanjePrava obuća za venčanje na plaži

14 aprila, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/01/obuca_vencanje1_mgw.jpg

Odabrali ste da se venčate na plaži, izabrali ste čak i venčanicu koja je napravljena od laganog materijala, ali ste i dalje u nedoumici koje cipele izabrati?

Verovatno želite da budu udobne, elegantne i u skladu sa atmosferom i prilikom. Izvesno je da venčanje na plaži zahteva malo drugačiju obuću, nego što je to slučaj sa drugim destinacijama, poput sala za venčanje. Obuća za plažu mora biti otvorena, udobna i ravna. Pogledajte nekoliko naših saveta, koji vas mogu inspirisati u potrazi za odgovarajućom obućom.

 

RAVNE SANDALE – RIMLJANKE

Rimljanke belih ili neznih sedefastih boja uz dodatak kristala, bisera i ostalih svetlucavih ukrasa predstavljaju savršen izbor obuće koja će se idealno uklopiti sa venčanicom i tematskim venčanjem na plaži ali i dati Vašem stajlingu dozu luksuza.

JAPANKE SA PREFINJENIM SJAJEM

Na mestu broj dva su Japanke sa zlatnim ili srebrnim odsjajem, ali nežnim i elegantnim koje će na savršen način upotpuniti venčanicu, idealno se uklopiti sa prelepom okolinom i dati celokupnom mladinom stajlingu čarobnu notu prefinjenosti i elegancije.

BUDITE BOSI – KAO PRAVA HAVAJSKA DIVA

Sunce zalazi, čuje se šum talasa, venčanica sa otvorenim leđima laganih tkanina viori na blagom povetarcu, poneki cvet u kosi, u rukama bidermajer a noge čvrsto stoje na toplom pesku dok izgovarate sudbonosno DA. Lepo zvuči zar ne?

SANDALE SA ŠTIKLOM

Jedan od poznatih dizajnera – Walsh preporučuje nošenje klinastih štikli, umesto tankih jer “nude veću podršku kada stojite na pesku”. Osim toga, možete odabrati blok štikle (debele štikle), koje će biti dovoljno stabilne dok koračate do oltara po pesku.

MOKASINE

Ono što bismo svakako preporučili muškarcima kada je reč o obući na plaži, bez obzira na to da li ste mladoženja, svedok ili gost, ne možete pogrešiti ako odaberete lagane mokasine koje će biti udobne i u skladu sa ostatkom vaše odeće.

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter