My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

DestinacijeKako odabrati pravu plažu za venčanje?

23 avgusta, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/08/mygreeceweddings_baner_sajt.jpg

Kod razmišljanja o dekoraciji venčanja na plaži, najpre shvatimo da nisu sve plaže iste. Koje je boje pesak? I da li je šljunkovita plaža? Koje je boje voda? Koliko je prostrana? Šta ćete videtii dok stojite tamo sa onim koga volite? Kada upoređujete različite lokacije na plaži, počećete da primećujete te razlike.

Neki ljubitelji mora zadovoljni su bilo kojom obalom ili možda onom koja je najbliža smeštaju. Drugi traže onu jednu koja im oduzima dah. Za većinu parova, međutim, lepota plaže je ono što je najvažnije, što je jedan od razloga zašto je Grčka tako odlično mesto za venčanje.

Osmislite temu

Zatvorite oči i zamislite dan svog venčanja. Ako zamišljate sunčano nebo, povetarac i sitan pesak pod nogama, onda bi definitivno trebalo da razmislite o peskovitim plažama na Lefkadi. Uz srebrnkasti pesak i kristalnu boju mora možete kombinovati razne boje i teme – od modernih materijala i svetlih tonova, do rustičnih i tamnijih boja.

 

Ukoliko ste zamislili raskošan luk sa velikim buketima cveća i dodatnim dekoracijama, onda su plaže Kefalonije pravo mesto za vas. Svetlo plavo more, beli šljunak i brodovi u daljini će biti sjajna podloga za romantičnu dekoraciju svetlih tonova i divnih cvetnih ukrasa.

Za one koji vole svedene boje, neupadljivost i stapanje sa okruženjem – možemo predložiti Tasos kao destinaciju. Ovo ostrvo je samo po sebi atraktivno u toj meri da vam nisu potrebne dodatne dekoracije. Jednostavni tonovi, kombinacija drveta i svile, ne previše ukrasa i cveća će na pravi način istaći lepotu Tasosa.

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter