My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Destinacije6 razloga da organizujete venčanje u Grčkoj

https://mygreeceweddings.com/griptedi/2020/09/3022-1280x865.jpg

Kada planirate venčanje u Grčkoj, jedna od prvih, ako ne i najvažnijih, stavki jeste pronaći lokaciju koja može zadovoljiti vaše želje. Danas u svakom gradu možete jednostavno rezervisati tipski nameštenu salu za određen broj ljudi, koja uglavnom ima nekoliko opcija menija, pa vi birate koja vam se najviše sviđa. Za one manje konvecionalne parove, tu su otvoreni koncepti, odnosno lokacije koje uključuju dvorišni prostor, razne bašte smeštene negde van centra grada, hacijende, salaši i slično.

Parovima koji bi ipak želeli sasvim drugačiju i jedinstvenu priču, savetujemo da pogledaju kako izgleda venčanje u Grčkoj. Iz našeg iskustva, nije samo ideja o venčanju na plaži presudna da se neko odluči da jedan od najsrećnijih dana obeleže u drugoj zemlji. U pitanju je čitava organizacija prilagođena u potpunosti željama mladenaca.

Vencanje u Grckoj - Najbolje ponude - mygreeceweddings.com

 

Veliki izbor destinacija

Grčka je bogata istorijskim, kulturnim i prirodnim nasleđem. Na svakom koraku ove zemlje možete naići na neverovatne predele i legende koje i danas žive u narodu. Bilo da je vaša zamisao venčanje na plaži ili biste radije da se venčate u prirodi, okruženi divnim maslinama sa pogledom na pučinu – Grčka ima pravu lokaciju za vas. Jedno od možda i najpopularnijih destinacija za venčanje u Grčkoj, osim Mikonosa jeste Lefkada, sa svojim kristalnim vodama i prelepim pejzažem.

Vencanje u Grckoj - Najbolje ponude - mygreeceweddings.com

Tradicija & Gostoprimstvo

Grčka je zemlja sa duboko usađenom tradicijom, a jedan veliki deo te tradicije jeste njihova druželjubivost i odnos prema gostima. Lokalno stanovništvo je srdačno i gostoljubivo, i uvek žele da uveličaju događaj pesmom i dobrom zabavom. Takođe je poznato da Grci neguju tradicije i dele ih sa posetiocima. U stvari, venčanja su neodvojiva od niza grčkih tradicija, od kojih će vam mnoge izmamiti osmeh na lice. Jedan od poznatijih običaja koji se praktikuje na nekim grčkim ostrvima jeste da mladu prate muzičari koji sviraju tradicionalne svadbene pesme dok šeta ulicom u susret mladoženji.

 

Jednostavna rezervacija termina 

Iako na prvi pogled deluje komplikovano, venčanje u Grčkoj se vrlo brzo može rezervisati i prikupiti dokumentacija. Imajući u vidu raznovrsne lokacije, skoro je sigurno da će termin koji ste zamislili biti slobodan. Još jedna sjajna stvar za mladence koji žele venčanje na plaži – u većini slučajeva matičari dolaze na lokaciju da bi održali ceremoniju. Za one koji bi da rezervišu venčanje i u crkvi, takođe mogu to uraditi na jednostavan način. Pre nego što rezervišete datum, vaš koordinator venčanja će vam objasniti sve zakonske procedure kako biste ovaj korak završili u najkraćem roku.

Vencanje u Grckoj - Najbolje ponude - mygreeceweddings.com

Sjajne fotografije i uspomene

Ako se venčavate u Grčkoj, zaista nije potrebno da se previše trudite oko dekoracije i pozadine vaših fotografija. Kada već imate plavetnilo mora iza vas, sezonsko i sveže cveće, predivan oltar sa prozirnom tkaninom i zalazak sunca. U toj atmosferi čak i amaterske fotografije mogu izgledati sjajno!

Venčanje u Grčkoj je priznato kod nas

Ovo je jedno od najčešćih ali i najvažnijih pitanja mladenaca. Da li je građansko venčanje priznato i u matičnoj zemlji. U našem slučaju to jeste istina, iako postoji mala birokratska procedura, možete biti sigurni da će vaš venčani list biti pravnosnažan.

Vencanje u Grckoj - Najbolje ponude - mygreeceweddings.com

Sa venčanja na medeni mesec

Grčka je sjajna destinacija, ne samo za venčanje već i za turizam. Zamislite scenario: nakon romantične ceremonije na plaži, po vas dolazi brod na kome su već ukrcane vaše stvari i plovite uz zalazak sunca na neko od grčkih ostrva. Sutradan ste već na drugoj destinaciji, uživate u čarima čistih voda Egeja i sunčate se na toplom, belom pesku.

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter