My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Priprema za venčanjeKako organizovati malo venčanje

29 marta, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/01/malo_vencanje_mgw.jpg

Sve je više mladenaca koji žele da pobegnu od tradicionalnog venčanja sa nekoliko stotina zvanica, opterećenja i velikih svadbenih troškova, tragajući za malim venčanjem iz snova koje će uz savršenu organizaciju i niz detalja, mladenački san pretvotiti u idiličnu stvarnost. Mlada i mladoženja na svoj dan venčanja u najužem krugu porodice i prijatelja, iskrenih i najbližih ljudi. Zvuči savršeno. Kada birate lokaciju za manje venčanje imaćete više opcija, od kojih jedna svakako treba da bude plaža ili inostranstvo.
Organizujte svoje malo venčanje onako kako samo vi želite!

Saveti za malo venčanje iz snova

1.Odlazak u opštinu nije neophodan

Izbegnite gužvu, nerviranja i pritisak dolaska na zakazani termin u opštinu i rezervišite dolazak matičara u restoran/plažu. Neka se sveti čin venčanja obavi u opuštenoj atmosferi uz prisustvo vaših najmilijh!

2. Izrada pozivnica je obavezna!
Niko ne želi da vidi nepoznate ljude na svoj veliki dan. Pažljivo izradite spisak svojih zvanica i na malo venčanje pozovite najbližu porodicu i prijatelje. Zanemarite savremene trendove slanja pozivnica putem interneta i dostavite pozivnice svojim voljenima na tradicionalan način. Negujte lepe običaje.

3.  Kupovina burmi je obavezna
Simbol večne ljubavi izaberite sa svojim voljenim. Mogu biti od belog,žutog, ružičastog zlata sa cirkonima, brilijantima ili bez… Izbor je samo na mladencima!

4. Tradicionalna venčanica nije neophodna
Obucite lepršavu, kratku, belu haljinicu od čipke i ukrasite glavu vencem svežeg cveća umesto tradicionalne dijademe. Poručite kod profesionalne šnajderke izradu haljine po želji i budite nežna bela vila! Za venčanja u prirodi ili na plaži, venčanice mogu biti u boji peska, šampanjca, neba…

5.  Svadbene cipele ne moraju biti bele!
Obujte crvene cipelice na visoku potpeticu, sjajno će se uklopiti sa belom ili haljinom boje peska. Budite smele i drugačije jer ni vaše venčanje nije konvencionalno. Da biste se mogli preobući, obavezno nabavite i jedne elegantne baletanke nežne sedefaste boje, koje se satenskom trakom vezuju oko članka. Ne želite da vam i najmanja sitnica pokvari doživljaj.

6.  Profesionlna šminka (ni) je obavezna!
Neformalna punđica i diskretna šminka sa akcentom na očima načiniće Vas prelepom mladom. Za najbolji efekat i fotografije prepustite se profesionalcu.

7. Slikanje u prirodi

Profesionalni fotograf je obavezan! Mladenci u prelepoj prirodi uz pomoć profesionalnog fotografa obezbediće pozitivno raspoloženje i set predivnih fotografija kojih ćete se rado sećati. Neophodno je unapred odrediti jednu ili više lokacija sa fotografom. Ukoliko organizujete venčanje na plaži, svakako će fotografije biti magične i bez preteranog truda.

8. Tradicionalan restoran sa velikom svečanom salom nije neophodan!
Iznajmite etno restoran ili tavernu sa lepo dekorisanom baštom i proslavite svoj veliki dan na otvorenom, u lepom prirodnom okruženju do kasnih večernjih časova. Uz degustaciju domaćih specijaliteta i pića boravite na svežem vazduhu i proslavite sa najvoljenijima ljubav, brak i početak zajedničkog života. Razmazite sebe i goste najukusnijim i najskupljim jelima i poslasticama!

9.  Mladenačka torta i šampanjac su obavezni!
Izaberite tortu po želji u nekoj od poslastičarnica i priredite sebi i gostima nezaboravan doživljaj za videti i kusati! Mladenačka torta mora zadovoljiti ukuse svakog vašeg gosta, zato nemojte štedeti na izgledu i ukusu torte. Ako birate manje venčanje, torta može biti skromnija sa raskošnijim figuricama, dok za venčanja na plaži savetujemo specijalne torte koje se ne tope na suncu. Tako ćete sačuvati izgled torte za fotkanje posle ceremonije i osvežavajući ukus.

10. Dobra muzika uživo je obavezna
Svako veselje se pamti po dobroj atmosferi i muzici. Informišite se o bendu koji ima i pevačicu i pevača i izvodi domaću i zabavnu muziku. Napravite listu, odaberite omiljene pesme koje sigurno želite na svom venčanju a sa muzikom se dogovorite koje pesme da izbegavaju.

Zaključak

Kao što vidite, malo venčanje takođe može biti veoma kreativno i dobro organizovano. Potrebno vam je manje vremena i živaca, a krajnji ishod će biti isti – uspomene koje ćete čuvati celog života.

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter