My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Priprema za venčanjeSavršeni pokloni za Vaše goste na venčanju

29 marta, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/01/pokloni_mgw.jpg

Godinama unazad ustaljen je trend da mladenci gostima pripremaju najrazličitije poklončiće koji bi ih zauvek sećali na njihovo venčanje. Zaista lep znak pažnje! Osim tradicionalnih zahvalnica sa fotografijom goste možete obradovati autentičnim poklonima, od slatkiša, dekorativnih suvenira do ručno izrađenih poklona koje možete napraviti i sami.
Ukoliko i Vi želite da pokažete Vašim zvanicama zahvalnost na veselju i koliko Vam je značilo njihovo prisustvo najvažnijeg dana u Vašem životu na pravom ste mestu. Imamo za Vas nekoliko originalnih predloga koji ne moraju biti skupi ali svakako moraju biti jedinstveni, personalizovani i šarmantni .

Dekorativne svadbene teglice ispunjene ukusnim bombonama i personalizovana poruka

tegla

Ručnorađena dekorativna teglica, ispunjena bombonama sa personalizovanom porukom na kojoj je ispisan dan Vašeg venčanja, specijalno dizajnirana sa motivima venčanja po želji predstavlja romantičan poklon koji će Vaše goste obradovati i čuvati uspomenu na Vaš najvažniji dan. Dekorativne teglice možete naručiti putem online shopa MGW https://mgw-online-shop.business.site/

Dekorativne svadbene teglice ispunjene aromatičnim svećama i personalizovana poruka

tegla2

 

Aromatične i mirisne sveće predstavljaju poklon koji svako voli da dobije.Ručnoizrađene teglice, ispunjene mirisim svećama i personalizovnom porukom, specijalno dekorisane svadbenim motivima oduševiće svakog gosta i sačuvati uspomenu na Vaše venčanje.

Dekorativni svadbeni čokanj sa tekućinom po želji ili bez i personalizovana poruka

Dekorativni cokanj

Za nastavak veselja i kod kuće darivajte goste dekorativnim čokanjem sa žestinom i personalizovanom porukom po želji. Budite originalni i razveselite Vaše zvanice. Ručnoizrađeni dekorativni svadbeni čokanji, sa tekućinom po želji, veseli poklon, suvenir i trajno sećanje na Vaše venčanje možete naručiti na https://mgw-online-shop.business.site/

Dekorativni svadbeni medenjak  i personalizovana poruka

medenjak

Zasladite svoje goste ručnorađenim, domaćim medenjacima i personalizovanom porukom. Medenjaci mogu biti različito dekorativno ukrašavani kako bi svaki gost dobio svoj lični medenjak sa porukom po želji. Iznenadite Vašeg gosta personalizovanim poklonom i setite ga da je ljubav slatka a Vaš dan venčanja neka se pamti kao najslađi! Ručnoizrađene medenjake, specijalno dizajnirane sa svadbenim motivima i porukom po Vašoj želji možete naručiti u nekom od online shopova putem interneta.

Dekorativna vrećica za mamurluk i personalizovana poruka

Ručno izrađena dekorativna vrećica , ispunjena jednim kafetinom, kesicom kafe i maskom za oči, specijalno dekorisana svadbenim motivima i personalizovanom porukom po Vašoj želji izmamiće osmeh na licu Vašeg gosta, a biće mu i korisna za dan posle Vašeg najdivnijeg dana. Budite originalni i nasmejte Vaše zvanice!

Mini dekorativne teglice sa tiketom za loto i personalizovana poruka

Photo-Ana Maria Tegzes / Getty Images

Još jedan u nizu originalnih poklona u specijalno dekorisanoj ručnorađenoj mini teglici sa svadbenim motivima, ispunjenoj tiketom za loto i personalizovanom porukom po Vašoj želji možda će doneti nekom od Vaših gostiju sreću na Vaš najsrećniji dan. Zaigrajte na sreću za Vaše drage zvanice, neka se Vaš dan venčanja pamti!

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter