My Greece Weddings - Najbolja ponuda venčanja u Grčkoj

 

Priprema za venčanjeNajlepše torte za venčanja

26 januara, 2021
https://mygreeceweddings.com/griptedi/2021/01/najlepse_mladenacke_torte_mgw.jpg

Odlučili ste da stanete na ludi kamen? Čestitamo! Vi morate da zablistate u punom sjaju , venčanje mora biti savršeno – bajka o kojoj će se pričati  i koja će se prepričavati, zar ne?!

I zato, polako ali sigurno očekuje Vas veoma zahtevna organizacija venčanja i pažljivo osmišljeni izbor svih onih detalja koje će Vaše venčanje pretvoriti u venčanje iz snova!

Jedna od slatkih muka koja Vam sledi jeste izbor mladenačke torte, krune svakog venčanja koja će izgledom i ukusom oduševiti sve goste! Torte za venčanja simbolizuju plodnost, dug život i sreću u braku. Ritual zajedničkog sečenja predstavlja prvi zajednički zadatak mladenaca. Običaj da prvo parče pojedu mladenci zajedno je znak njihove rešenosti da sve u zajedničkom životu dele a hraneći jedno drugo pokazuju svoju obostranu ljubav, poštovanje i čast.

Mladenačke torte su vremenom postale prava umetnička  dela kojima mladenci daju svoj pečat! Nekoliko grama sreće, nekoliko kašika inspiracije,neograničena količina ljubavi i mašte i dobićete najlepšu mladenačku tortu!

Korisni saveti pri izboru najlepše mladenačke torte

 

*obavezno voditi računa o veličini mladenačke torte. Preporučljivo je na broj svatova računati oko 150 grama mladenčke torte po osobi.

*kombinujte različite ukuse, tako što ćete odabrati višespratne torte sa dva i više ukusa i na taj način zadovoljiti različite ukuse svatova

*uključite maštu. Danas se svadbene torte prave u svim oblicima, na nekoliko nivoa i u svim bojama.Možete uklopiti tortu sa detaljima u restoranu ili venčanicom ali i ne morate.

Možete izabrati klasičnu tortu ukoliko ste u duši tradiocinalista (beli fondan, šlag, na 3 ili 4 sprata, sa bisernim i cvetnim motivima i figurom mladenaca na vrhu), malo drugačiju klasičnu tortu ukoliko želite sitne promene (neuobičajeni fondan metalne , ombre glazure,kontranstne boje,jarke boje, dekoraciju svežim voćem ili prirodnim cvećem),  Tortu bez glazure ukoliko ste slobodnog duha(onu kojoj se vide korice i fil, rustičnog izgleda, ukrašenu prirodnim voćem ili cvećem), Tortu koja izgleda kao ali nije torta savršenu za manje svadbe(složeni slatki zalogaji – kapkejk, krofne, profiterole itd , naređani u kupolu na više spratova i  ukusni kao torta)

*prilikom odabira restorana , proverite da li restoran poseduje odgovarajući rashladni uređaj u kom će Vaša torta stajati do momenta posluženja ili dogovorite sa poslastičarnicom da izvrše isporuku u unapred planirano vreme posluženja

*optimalno vreme za naručivanje torte je jedan do dva meseca pre termina venčanja

*budite otvoreni za predlogei sugestije poslastičara profesionalaca

*ne vodite se aktuelnim trendovima, oslušnite sebe i sopstvene želje, možete izabrati i neke detalje na torti koje asociraju na poseban momenat ili tortu koja će po spratovima dočarati životnu priču mladenaca.

*slatki sto sa voćem i manjim slatkim zalogajima se danas podrazumeva,  možete  ga uklopiti sa mladenačkom tortom ili temom venčanja.

*zaboravite na torte domaće radinosti, renomirani restoran neće prihvatiti tortu bez deklaracije. Takođe, možete napraviti i spisak gostiju koji Vam žele pokloniti tortu  i uputiti ih kod Vašeg poslastičara za naručivanje. Poslastičar će  uklopiti poklon torte sa mladenačkom tortom i temom venčanja.

Bilo koju tortu da odaberete biće najlepša i jedinstvena  ukoliko joj kao par date lični pečat koji Vas najbolje opisuje i ukus u kojem ćete pre svega uživati na svoj najlepši dan!

 

TOP paketi

Osnovni paket

Srebrni paket

Zlatni paket

Dijamantski paket

Venčanja u Grčkoj
Newsletter